بازسازي و طراحي دكوراسيون داخلي رستوران و كافي شاپ کاکتوس
رستوران ها از دو جنبه براي مردم حائز اهميت هستند. جنبه ي اول غذايي كه در رستوران وجود دارد و جنبه ي دوم اتمسفر و حسي كه از طريق فضاي رستوران به انسان ها منتقل مي شود مهم مي باشد. سبك طراحي داخلي رستوران بستگي به مكاني كه رستوران در آن قرار دارد متفاوت مي باشد.
رستوراني كه طراحي داخلي مناسب و نورپردازي درست و به جا داشته باشد حس امنيت و آرامش را به مشتري القا ميكند و همچنين با طراحي داخلي هدفمند رستوران مي توان به فضايي جهت تشكيل خاطرات جمعي تبديل گردد. طراحي رستوران بايد همچون عاملي نيرومند تصميم به بازگشت مجدد به رستوران را تقويت كند.
چنانچه طراحي ظاهر ساختمان و تجهيزات مناسب نباشد مردم با ترديد غذا انتخاب ميكنند كه آيا غذا سالم است يا خير طراحي مناسب خارجي، غالبا مانع از بروز چنين پيش داوري ها ميشود. امروزه بسياري از رستوران ها محل هاي ورودي خود را ارتقا بخشيدند تا بتوانند با جلب نظر مشتريان آنان را به ورود به رستوران تشويق كنند. بخش خارجي رستوران مانند ساختماني لوكس مي نمايد كه اين چنين نمايي ميتواند نشان دهنده فضاي بسيار مجلل و باشكوه در داخل رستوران باشد.
اگر مكان رستوران كه نقش تعيين كننده در سبك معماري رستوران دارد درست طراحي شده باشد و از طراحي هاي يكنواخت و تقليدي استفاده نشده باشد در چنين مواردي مشتري جدب محيط رستوران ميشود.
مجموعه كاكتوس در سال ١٣٩٣ باز طراحي و مراحل بازسازي نماي خارجي و محيط داخلي آن در حدود ٦ ماه به طول انجاميد با توجه به عدم نورگيري و نبود ديد مناسب از فضاهاي داخلي به سمت خيابان قصردشت كه يكي از مناطق با ارزش شهر شيراز (از نظر سيما و منظر و…) ميباشد سعي بر آن شد كه در جداره بيروني از متريال شفاف جهت برطرف نمودن اين نقص استفاده گردد.